Menu

Stress

Informatie

Dare to ask... Ik heb hulp nodig in de moestuin. Wie o wie kan helpen.

Vandaag met dit mooie weer geen blog. Ik heb een keer een vraag. Dare to ask. Wie kan mij helpen om mijn tuinkas een upgrade geven. De tomaten waren klein en NIET talrijk. Heel veel komkommers, maar er zaten al snel bruin/gele bladeren aan.

Ik geef het maar toe, ik heb advies nodig van een echte tuinier! Wie wil mij helpen> Ik ben goed in ” voetreflexen”, dus…. Ik schreef al eerder over spiritueel moestuinieren. Gewoon erkennen dat je ergens niet goed in bent, vind ik persoonlijk ook dapper. Dus toch iets positief 😉 Zelfreflectie!

​​​​​​​Wie o wie kan eens met mij meekijken? Voor een heerlijke ontspannen voetreflexmassage?

Friendly Reflex, Praktijk voor voetreflextherapie en coaching,

 

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs