Menu

Coaching

Informatie

Waar word jij blij van? Wat deed je vroeger graag?

Waar krijg jij energie van…….

Deze vraag stel ik regelmatig aan mensen. Waar krijg jij energie van of waar word je blij van? Of wat deed je vroeger, toen je klein was, graag? Het lijkt zo simpel, maar soms vergeten we dat en gaan we maar door in de drukte en vergeten we onszelf mee te nemen. We vergeten even wat voor ons belangrijk is en dat is jammer….

Dus? Ik vraag mij af of jij het nog weet? Is jouw vroeger, een hele tijd geleden, dan mag je ook eens in het afgelopen jaar graven. Ik doe dat zelf ook regelmatig. Wanneer ik een werk- of schoonmaakdip heb, dan ga ik ook weer even spitten in mijn verleden. Ik kom dan bijvoorbeeld uit bij zelf zeep maken of een appeltaart bakken. Helaas heb ik op het moment heel veel zeep liggen, dus dat is niet handig en die appeltaarten vullen die gaatjes in plaats van die praatjes….De voordelen van buiten zwemmen, Friendly Reflex

Ik zal je verder niet lastig vallen met mijn energiegevers, maar ik ben dus benieuwd hoe dat bij jou zit. Mocht je er iets over kwijt willen, dan lees ik dat graag.

Wanneer het slechts af en toe even een dipje is, dan kan dat geen kwaad, maar wanneer het vaak is, dan moet je aan de bel trekken. Een goed gesprek met je huisarts of een coach kan je helpen.

Ondanks dat we een gezellig jaargetijde in gaan, moet de mens wel even schakelen wat betreft de kou buiten. Ik had vandaag geen zin meer om buiten de zwemmen, dus dat hebben we afgesloten voor dit jaar. Dan maar weer gezellig binnen sporten of kaarsjes aanzetten en een boek lezen bij de open haard. Klinkt veel gezelliger.

Mochten er meer lezers behoefte hebben aan een inspiratiemiddag, dan wil ik best wel weer eens een moodboard workshop geven. Om inspiratie op te doen en al plakkende te ontdekken waar jij je energie vandaan krijgt. Zie ik je?

Ik wens je een energierijke zondag, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs