Menu

Coaching

Informatie

Wat wil jij nu echt. Workshop mood board maken.

Wat wil jij nu echt?

Ik zit thuis achter mijn laptop artikelen te schrijven voor mijn blogs. Een leuke bezigheid, al zeg ik het zelf. Ik ben erachter gekomen dat ik meer zichtbaar wil worden met mijn praktijk voetreflextherapie en coaching. Ik word blij van de gesprekken die ik voer met cliënten. Dat geeft mij energie. Door de corona tijd is het wel een beetje stil geweest, maar toch… We mogen weer van Mark, tenzij..

Even meekijken met mensen waar ze tegenaan lopen. Even meedenken en de juiste vragen stellen waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan. Een luisterend oor bieden..

Welke klachten hebben de cliënten? Waar komen deze klachten vandaan? Wat kunnen ze zelf doen en waar ik kan ik bij helpen? Ik merk dat een luisterend oor al veel doet. Ik word hier dus blij van, maar ik ben benieuwd naar waar jij blij van wordt.

Weet jij waar je blij van wordt? Wat vind jij belangrijk? Ben je blij/tevreden met je werk? Ben je blij met jouw situatie? Ja? Ga vooral zo door! Nee? Neem dan nu eens de tijd om er voor te gaan zitten en bedenk eens wat je altijd al hebt willen doen. Waar word jij blij van?

Ik laat mijn cliënten vaak een moodboard maken. Een groot vel papier beplakken met foto’s, teksten, plaatjes uit tijdschriften van kleuren, natuur, gebouwen, make-up, strakke design of juist kleurige dingen of recepten. Alles is mogelijk. Het is  immers jouw moodboard. Het is een bewustwordingsproces en al knippend en plakkend krijg je een beeld van jouw “mood”. Je kunt het allemaal bedenken, maar dan zie je het voor je liggen op een groot vel papier.

Tegenwoordig kan alles digitaal , maar zelf knippen en plakken geeft al zoveel meer pret en dus die bewustwording.

Waar word jij blij van? Wat geeft jou energie? Denk daar maar eens over na. Ik heb enige tijd geleden een oproep op Facebook gedaan om oude tijdschriften bij mij achter te laten. Ik wil in het voorjaar 2022 een workshop geven en heb nu genoeg tijdschriften voor een paar workshops, dus wie doet er dan mee. Met mooi weer in mijn tuin. Zie ik je hier?

Mocht je niet kunnen wachten, dan kan je mij altijd bellen.

Ik wens je een gelukkige jij, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs