Menu

Stress

Informatie

Zichtbaar worden, Friendly Reflex

Hoe word je zichtbaar op sociaal media? Hoe word je zichtbaar met je praktijk? Door op social media, lees: instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter te schrijven over gezondheid, voeding, beweging, voetreflextherapie en coaching. Het is bijna een volle werkweek, pfff….

Of je wordt benaderd door een televisieprogramma!! Vandaag viel mij die eer. Ik had een hele grote kans om meer zichtbaar, lees: beroemd te worden. Wat? Nog meer zichtbaar? Hahaha, ja. Hoe dan? Ik waande mij al op een terras in Saint Tropez, ergens op een belangrijke boulevard. Nee, toch liever ergens in Italië, mijn favoriete land… Rome wel te verstaan, mijn favoriete stad, ligt helaas niet direct aan de kust. 

Waarom dacht ik dat eigenlijk, hoor ik je denken? Ik werd benaderd door iemand van een televisieprogramma om mee te doen aan een documentaire over de zorg, alternatief in dit geval. Het was een leuk gesprek. In eerste instantie was ik tijdens het telefoongesprek zenuwachtig, maar na enig moment kwam ik los en zag ik mijzelf al op tv en handtekeningen uitdelen. Hahaha.

Toen kwam de MAAR! Ik moest wel zelf een grote financiële bijdrage leveren. Duh! Je begrijpt het. TATatata…..Daar gaat mijn high society status. Dan maar met een glas rosé in eigen tuin. Ook leuk. We mogen toch niet op vakantie. Tenzij je naar een strafkamp in Griekenland wilt.

Dus hoe word ik zichtbaar op sociaal media? Door jullie????… Oftewel, je wordt zo vriendelijk  doch dringend verzocht dit leuke bericht delen????…..

Ps. Het heeft niets met gezondheid, voeding, beweging, voetreflextherapie of coaching te maken, maar wel met keuzes maken. Zou ik eerst veel willen investeren om meer zichtbaarheid te creëren? De bekende vraag; wie was er het eerst? De kip of het ei. Daar ben ik nog niet uit…

Ik wens je een zichtbare dag, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs