Menu

Gezondheid

Informatie

Wat wil jij in 2024 bereiken.... Friendly reflex

Wat wil je in 2024 bereiken…..

Mensen hebben vaak per 1 januari de beste voornemens die al weer heel snel verdwijnen omdat het niet lukt. Het is ook logisch, want wat er in jaren bij is gekomen, gaat er niet binnen een maand weer af. Dit geldt bijvoorbeeld voor de kilo’s. Wanneer je jaren niet hebt gesport, kan je ook niet verwachten dat je binnen een maand een marathon kan rennen. Daar gaat een (lange) training aan vooraf. Dit geldt in feite voor alles wat je wilt bereiken. Dus het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Neem jezelf in ieder voor om er een jaar over te doen, bij alles wat je wilt bereiken. Denk in kleine stapjes. Elk stapje is er één!

We zijn dus weer bijna een jaar verder en dan begint iedereen, behalve ik, weer te bedenken wat we in het nieuwe jaar willen bereiken. In feite begint er niets nieuws. We gaan immers gewoon weer gewoon door met een volgende dag. Daarom doe ik niet aan goede voornemens. Oké die oliebollen en champagne wil ik niet missen, dus daar ik vrolijk aan mee.

Wat zijn jouw voornemens voor dit jaar? Eindelijk die 5 of 10 kilo afvallen? Meer bewegen? Minder drinken? Stoppen met roken?  Gezonder eten? Meer groente en fruit eten? Minder frisdrank drinken? Meer genieten? Minder van dit en meer van dat…?

Mocht je een steuntje in de rug kunnen gebruiken om jouw voornemens te laten slagen, dan kijk ik graag met je mee. Ik beloof je een behandeling, aangepast op jouw wensen, wanneer jij jouw doel bereikt. Het kan een stimulans zijn om eraan te beginnen, dus kom maar door. Wat wil jij? Stuur een mailtje naar mieke.de.vriend@gmail.com 

Ik wens je een gezond, gelukkig en vooral een gezellig 2024, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs