Menu

Coaching

Informatie

Workshop moodpboard maken, Friendly Reflex

Wie doet er mee? Een workshop moodboard maken…..

Het is tegenwoordig een heel hip beroep: coach zijn. Er zijn heel veel coaches en “woordnudist” heeft ooit een mooie zin bedacht: “Ik wil precies blijven zoals ik nu ben… Is daar ook een coach voor”.

Op zich een geruststellende gedachte wanneer we geen hulp nodig hebben van een coach, toch? Ik weet niet of jij wel eens met vragen zit,  maar in mijn stoel krijg ik mensen die “zoekende” zijn. Er is niets mis met zoeken en ik help je daar graag bij. 

Vragen als: “waar heb je spijt van of wat was de beste beslissing die je het afgelopen jaar hebt genomen”, kunnen je helpen om de toekomst helderder te krijgen. “Waar sta je nu en waar wil je naartoe. Het zijn simpele vragen, maar voor sommigen moeilijk om te beantwoorden.  Daar kan ik je bij helpen. Niet door adviezen te geven, want dat zijn mijn ideeën met mijn achtergrond en geschiedenis, maar door die vragen te stellen, waardoor jij dichter bij het antwoord komt

Bijvoorbeeld: : “Waar word je blij van of wat deed je vroeger graag?”

Nu ik het over deze vraag heb, kom ik terug op een leuk voorstel. Ik ga binnenkort een workshop in mijn tuin geven met lunch…. Je gaat een moodboard maken om duidelijk te maken wat jij wilt. Met tijdschriften zoek jij naar de sfeer die jij wilt creëren. Tijdens  de workshop heb jij “een board” gemaakt met de sfeer die belangrijk voor jou is. Stel je voor dat je allerlei kookrecepten uitknipt. Wat zegt dat jou? Of wanneer je allemaal natuur en plantenplaatjes uitzoekt. Wat zegt jou dat, wanneer je op een kantoor werkt waar geen groen te bekennen is? Of je zit op de verkeerde plek of je koopt plantjes om jouw kantoor op te groenen, ahum leuken.

Doe je mee? Bij 6 deelnemers, plan ik een workshop. Vol=vol! Oh ja, wat kost het? 55€ inclusief lunch.

Na de workshop heb jij wellicht een gevoel wat je mist in je leven of juist niet. Heb je vervolgens vragen over wat je daarna kunt doen? Dan kijk ik graag met je mee!

Ik wens je een moody dag, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Ps. De foto bij deze blog is geen moodboard hoor????

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs