Menu

Coaching

Informatie

Wil jij succes in je leven, Friendly Reflex

Wil jij “succes” in je leven? 5 tips…..

Ben je op zoek naar (meer) succes in je leven? Wat is voor jou succes? Wanneer weet je dat je succesvol bent? Zomaar een paar vragen die ik als coach stel. Ik gebruik dan niet persé het woord “succes”, maar het klinkt nu zo leuk in deze blog….

Waar kom jij je bed voor uit? Wanneer weet je dat het goed met je gaat? Hoe voel je je dan? Waar word je blij van? Wat deed je vroeger graag is een van mijn favoriete vragen tijdens een coachsessie.

Oké, terug naar succes. Er zijn een aantal manieren om meer “succesvol” te worden. Wat moet je dan doen, hoor ik je denken. Nou dit…..

5 tips voor meer succes:

  1. Een glas is halfvol, oftewel wees optimistisch. Hoe doe je dat? Door een halfleeg glas bij te vullen! Figuurlijk gezien dan. Letterlijk doe je dat door tegen jezelf te zeggen dat je het goed gedaan hebt. Wees trots op jezelf. Je bent goed bezig en daar gaat het om.
  2. Een dankbaarheidsdagboekje bijhouden. Ik heb er al een eerder een blog over geschreven. Wanneer je de dingen opschrijft per dag, die fijn waren, dan stimuleer je ook jouw positiviteit.
  3. Vrienden zijn belangrijk voor de mens. Omring je met mensen, die je een warm hart toedragen. Vrienden waar je energie van krijgt in plaats van dat je moe van ze wordt. Met wie je kunt praten en die je “horen”, zonder oordeel. Die je feedback geven wanneer je vragen hebt en die er “gewoon” zijn, wanneer het nodig is.
  4. Perfectie bestaat niet. Wees dus gewoon aardig voor jezelf en accepteer dat, wat er is. Sorry, is voor mij nog een leermomentje hoor…..
  5. Beweging geeft zoveel positieve energie. Welke sport doe jij graag? Erik Scherder zegt dat wandelen ontzettend goed is, dus ga naar buiten.

Zitten hier bruikbare tips bij? Ik hoor graag van je welke dat zijn en mocht je hulp nodig hebben, bel me maar. Ik kijk graag met je mee.

Ik wens je een succesvolle dag, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie, coaching en een luisterend oor, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs