Menu

Coaching

Informatie

Welke overtuigingen heb jij? Friendly Reflex

Welke overtuigingen heb jij…

Welke overtuigingen, verwachtingen of hoop heb jij? Lees: welke hardnekkige overtuigingen, verwachtingen of hoop  heb jij? Of heb jij daar geen last van? Gefeliciteerd!! Je gaat door naar de volgende ronde.

Ik zal heel eerlijk zijn. Ik heb ze wel! Soms zijn ze zo hardnekkig dat ik er eigenlijk wel een liefdevolle hamer op wil slaan. Met de nadruk op liefdevol hoor, begrijp me goed. Zo’n opblaashamer zie ik dan voor me. In deze blog wil ik eigenlijk duidelijk maken dat “zelfs ik” (ahum) last heb van hardnekkige overtuigingen, dus… je bent niet alleen????

Het is heel leuk om een zzp’er te zijn. Je kunt je eigen tijd indelen. Een latte drinken met mede zpp’ers en brainstormen over “de business”. Behandelingen inplannen en op het idee komen om blogs te schrijven. Ik heb namelijk een nieuwe job gevonden; blogs schrijven. Het is veel leuker en creatiever dan ik dacht. Echter, en nu komt de MAAR. Ik verwachtte een mooie reclamecampagne met grote bedrijven, die op mijn website hun reclame terug willen zien. Snoepreisjes naar mooie oorden om daar verslag van  te doen, hele dure gezichtsverzorgingsproducten (een mooi woord voor scrabble!!, zeker bij 3x woordwaarde), andere mooie producten uitproberen en natuurlijk ook wat geld verdienen.

Je voelt het al aankomen… Niets van dit alles. Laat ik nu heerlijk landelijk wonen, tussen de koeien, dus verre exotische oorden hoeven niet persé. Dure merken voor het gezicht hoeven ook al niet. Ik werk met Dr. Hauschka en daar ben ik heel tevreden over. Een heerlijk natuurlijk merk waar geen synthetische troep en plastic rommel in zit. Dus geef mijn virtuele portie maar aan fikkie. Voor de andere producten zorgt manlief vaak voor. Heerlijk eten, af en toe een mooi wijntje, zelf gebakken koekjes en zelf gemaakte sushi van dochterlief, dus wat wil ik nog meer?

Precies, een leuk zakcentje van de grote bedrijven. Dus…. Roept u maar!

Nee hoor, geef mij maar cliënten en klanten die blij met mij zijn en graag weer een vervolg afspraak maken en zelf de grootste pret hebben met het schrijven van mijn blogs…

By the way, ik heb nog niets over die hardnekkige overtuigingen gezegd. Het is uiteindelijk een overdenking geworden in plaats van een blog. Doe ik de volgende keer weer. Goed? Blijf je het volgen? Je weet me te vinden…

Oja! Die latte doe ik wel met 2 fijne collega’s….Martine of Esther, wanneer spreken we weer af?

Ik wens je een fijne dag zonder overtuigingen, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle 

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

2 Responses

  1. Miranda de Jong schreef:

    Super Leuk Mieke! Tot volgende week

    1. Mieke de Vriend schreef:

      Het was fijn je gesproken te hebben Miranda! Ik ben weer geïnspireerd om met Dr. Hauschka te werken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs