Menu

Coaching

Informatie

Wat wil jij veranderen? Friendly Reflex

Wat wil jij veranderen? Verander je leven….begin bij jezelf. Ik was een artikel aan het lezen met als titel: ”verander je leven”… Welke associaties heb jij wanneer je dit leest? Ben je tevreden met dat wat er is? Knaagt er iets in jou en voel je bij het lezen van deze 4 woorden iets onbehagelijks of gaat er  juist iets stromen? Denk je: dat is iets voor een volgend leven? Wil je de stap van verandering zetten of heb jij die stap al gezet? Ik ben reuze benieuwd!

Op welk gebied zou jij iets willen veranderen? Ben je tevreden over je werk? Of je relatie? Of je vrije tijd? Er zijn verschillende manieren om dat te ontdekken. Wil je er meer over weten? Ik kijk graag een keer met je mee! Maar intussen kun je zelf aan de slag.

Een manier om al te beginnen met onderzoeken, is een dagboek bij te houden en je dagen een cijfer te geven. 10 geeft aan dat het een fantastische dag was en 1 heeft enorm veel verbeterpotentieel. Wees zo specifiek mogelijk en beschrijf het duidelijk in je dagboek. Wanneer je de beschrijvingen van een aantal weken na een tijdje nogmaals leest, is het goed mogelijk dat je een patroon ziet in je tijdsbesteding en je beleving ervan.

Voor “de cijfertypes” zou een excelbestand kunnen werken. De wat creatievere types kunnen een moodboard maken. Hé, een moodboard! Ik geef daar binnenkort een workshop in… Komt dat goed uit. Er is nog plek????

We hebben maar één leven, dus maak er het beste van….

 Ik wens je een “veranderlijke” dag, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs