Menu

Beweging

Informatie

Wat doe jij aan beweging? Friendly Reflex

Wat doe jij aan beweging?

Ik schrijf al enige tijd over allerlei gezondheidsbevorderende zaken, zoals voeding, stress, voetreflextherapie én beweging. Ik heb sinds vorig jaar een crosstrainer in huis en sta er met “veel” regelmaat op… Ik kan gelukkig weer 2 keer per week naar de sportschool voor mijn krachtoefeningen. Ik merk al enige tijd dat deze sportactiviteiten mij heel goed doen. Zowel mijn mind en body zijn heel tevreden met wat ik doe.

Ik schrijf daarom ook graag blogs over beweging en ik hoop dat ik jou heb kunnen enthousiasmeren om meer te gaan bewegen. Soms moet iemand een liefdevolle schop onder….. ontvangen of iemand anders zien sporten. Of een reactie lezen welke voordelen iemand ervaart. Begin anders gewoon met wandelen in de natuur. Daar ben ik al blij mee.

Het is nu november en 1 januari gaan veel mensen weer allerlei goede voornemens bedenken voor het nieuwe jaar. Zo zullen ook veel mensen weer met vol goede moed het voornemen hebben om meer te gaan bewegen….Vanaf 1 januari 2022.

Waarom wachten tot 1 januari? Heb je er advies bij nodig? Je weet mij te bereiken.

Ik wens je een bewegelijke dag, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, praktijk voor voetreflextherapie, coaching en een luisterend oor, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs