Menu

Coaching

Informatie

Inzichtskaarten, Friendly Reflex, coaching

Wat wil jij veranderen of op welk gebied in jouw leven wil jij verandering? Een belangrijke vraag die ik nu stel om jou aan het denken te zetten. Het is altijd goed om met een zekere regelmaat te kijken naar je situatie. Maar nu we nog steeds last van COVID19 hebben is het na 1,5 jaar een extra reden om te kijken waar je staat.

Hoe bevalt jouw werk je nog? Ben je blijven bewegen tijdens de lockdown of ben je letterlijk stil gevallen. Ben je aangekomen in gewicht of heb je het “onder controle” kunnen houden? Heb je tijdens de lockdown tijd besteed aan nieuwe activiteiten of heb je nieuwe ideeën bedacht?

Tijdens deze vreemde tijd ben ik meer gaan bewegen. Heerlijk! Ik moet natuurlijk ook wel, want ik schrijf dat het zo goed is voor ons. Lees mijn blog met de 206 botjes nog maar eens. Ik ben vanaf 8 februari blogs gaan schrijven en dat bevalt mij prima. Ik ben er creatiever door geworden. Wat heb jij veranderd? Of weet je nog niet wat?

Wat heeft de tijd met jouw dromen en wensen gedaan. Op welk gebied wil jij nog iets veranderen of bereiken? 

Op het gebied van:

  • Zingeving
  • Werk
  • Beweging
  • Ontspanning
  • Vrienden/familie
  • Voeding
  • Hobby’s

Het is altijd goed om bezig te blijven met jezelf te ontwikkelen, dus op welk gebied zoek jij nog een uitdaging (lees: verandering)? Je kunt er beter maar nu mee beginnen, dan wanneer je 80 bent, toch….Mocht je er niet uitkomen. Je weet me te vinden.

Ik wens je een veranderlijke dag, Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs