Menu

Gezondheid

Informatie

Niet roomser dan de Paus, Friendly reflex

Ik ben niet roomser dan de paus…Ik ben onlangs begonnen met het schrijven van blogs met adviezen en tips voor een betere gezondheid op een De Vriendelijke manier.

Ik besef mij dat de adviezen die ik geef niet altijd haalbaar zijn. Ik doe zelf ook mijn best. Ik probeer iedere keer iets nieuws uit en niet allemaal tegelijk. Anders zie ik door de bomen de paus niet meer. Sommige aanpassingen werken, zoals het mediteren en het eten van minder koolhydraten.

Wat ik je in dit artikel wil meegeven is dat je moet kijken naar wat voor jou haalbaar is. Welke adviezen zou je willen uitproberen. Aan jou de keuze. Wees vooral niet te streng voor jezelf. Elke verbetering is er één!

Het moet leuk blijven en wanneer je je allerlei restricties oplegt, dan is het op korte termijn te doen maar op de lange termijn is de kans groot dat je afhaakt.

Probeer liever iedere maand iets te veranderen en hou dat een tijdje vol totdat het gewoon is. 

Er wordt bijvoorbeeld vaak geschreven dat koffie niet goed is. Ik probeer veel “goeds”, maar aan mijn cappuccino komen ze niet….

Ik gun je een heerlijke cappuccino, Mieke de Vriend 

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

ps. Mijn man zet al jaren de lekkerste cappuccino voor mij????

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs