Menu

Coaching

Informatie

Goede voornemens voor 2022, Friendly Reflex

Goede voornemens voor 2022…

Oké, het is nu 5 januari en de kerstdagen en oud en nieuw liggen alweer achter ons. Ik had een nieuwe blog klaarliggen, maar om nu aan het begin van een nieuw jaar met aderverkalking te komen, ligt wellicht wat rauw op de maag. Misschien dus nog geen goed onderwerp aan het begin van het nieuwe jaar…

De mensen die mij inmiddels een beetje kennen, weten dat ik niet zo veel heb met goede voornemens vanaf 1 januari! Elke dag is immers een nieuw begin, toch? Maar ja, ik schijf de blogs niet voor mijzelf. De blog over aderverkalking zal ik een andere keer plaatsen wanneer de oliebollen wat gezakt zijn. Ik heb trouwens heerlijke oliebollen zelf gemaakt. Van Robèrt! Mocht iemand het recept willen hebben, stuur me een berichtje..

Waar ga ik dan nu wel over schrijven? Precies! Goede voornemens… Ik heb zelf geen goede voornemens dit jaar, want ik rook niet, van alcohol drinken van ik snel in slaap, ik snoep minder, ik eet minder koolhydraten, ik “moet” nog maar 2 kilo afvallen, we eten veel vers bereide dingen én ik sport (beweeg) iedere dag, dus…. Wat zou ik nog moeten veranderen? Klinkt eigenlijk best wel saai????. Nee hoor, ik voel me kiplekker.

Ik hoor je denken, waar gaat dit heen??

Oké, ik doe dan niet aan goede voornemens. Maar hoe zit dat bij jou? Heb jij je dit jaar iets voorgenomen? Ik zou je dolgraag willen volgen tijdens dat traject. Heb je er begeleiding bij nodig? Heb je advies nodig? Ik kan er dan blogs over schrijven met tips. Klinkt goed toch? Dus roept u maar.

Om jullie te helpen, wil ik iemand graag begeleiden om meer te gaan bewegen. Ik stuur je iedere week een w’appje  met een tip voor die week. Lijkt je dat wat? Stuur mij een berichtje: friendlyhealth05@gmail.com

Ik wens je een goed voorgenomen dag, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs