Menu

Gezondheid

Informatie

Gezondheidstips van Andrew Wil, Friendly Reflex

Gezondheidstips van Andrew Weil, week 8, laatste week. En? Lukt het een beetje met de tips van week 7 van Andrew Weil; Optimaal gezond in 8 weken. Naar wie ben jij van de week toegestapt? Ik ga eens informeren bij NLdoet of kent iemand een goede vrijwilligersorganisatie? Ik hoor het graag.

De sapjes staan klaar. Biologisch, zonder toegevoegde suikers. Ik laat jullie weten wat mijn ervaring is.

Oké, ik begrijp dat het nog steeds veel tips zijn om aan te pakken. Kies er gewoon weer de tips uit die voor jou te volgen zijn. Ik vind het nog steeds prima. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring. Wil je iets delen? Deze week staan er weer nieuwe tips op het menu, dus laat je overhalen door Andrew Weil en een beetje door mij. En, het is de laatste week, dus… ik ben reuze benieuwd.

Week 8:

  1. Overzie welke tips van Dr. Weil je leven hebben veranderd en denk erover na welke tips je ervan zou willen houden. Maak een realistisch plan, zodat je het vol kunt houden.
  2. Welke voedingstips pas je nog steeds toe? Met welke tips ben je gestopt?
  3. Begin met het innemen van je tonicum. Beloof jezelf dat je er twee maanden mee doorgaat om te kijken wat het doet met jouw energieniveau, weerstand en uiterlijk.
  4. Bereik je doel: 5 dagen per week een wandeling van 45 minuten. Of crosstrainer, fietsen of zwemmen mag ook van mij.
  5. Ga door met de ademhalingsoefeningen.
  6. Probeer de hele week te nieuwsvasten en wees daarna kritisch in wat je nog wel wilt volgen. De talkshows zijn allemaal hetzelfde (vind ik), dus die volg ik in ieder geval al niet meer. En op Facebook lees je alleen maar over kwade onheilspellende berichten. Daar ben ik ook klaar mee.
  7. Kan je ten minste één persoon laten weten dat je hem of haar vergeeft. Denk er eens over na. 
  8. Beloon jezelf met een bos bloemen en koop ook een bos voor iemand anders. Misschien wel degene van punt 7…
  9. Probeer deze week een dag te watervasten. Mocht dat te moeilijk zijn, neem dan gewoon je biologische sapje erbij zonder toegevoegde suikers én water.
  10. 10. Denk eens na hoe week 9 en volgende eruit zien en maak er jouw plan van…

Succes! Mieke de Vriend

Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

ps. Laat je me weten welke tips je hebt overgenomen? Ik ben reuze benieuwd.

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs