Menu

Gezondheid

Informatie

Dr. Hauschka, een diervriendelijk merk

Dr. Hauschka, een diervriendelijk merk…

Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift openslaan zonder artikelen te lezen waarin staat dat alles vegan, vegetarisch of in ieder geval diervriendelijk moet zijn. Ik houd veel van dieren. Ik kijk regelmatig naar zielige dierenfilmpjes, waarin ze gered worden. In een andere blog schreef ik dat ik dat niet meer doe. Pure tijdverspilling, maar ik betrap mij er helaas nog wel eens op… 

We hebben een hond, Clyde, en ik zou hem voor geen goud willen missen. Vissen, kippen, bijen en helaas ook soms ratten. Aaaah.. 

Maar laat ik eerlijk zijn; ik eet soms vlees en heerlijke scharreleitjes. Ik ga niet zo ver dat alles vegan moet zijn. Het is zo lastig om een cake te bakken zonder boter en eieren, toch?

Gelukkig gebruik ik wel een gezichtsverzorgingsmerk waar heel veel goede, biologische en natuurlijke stoffen in zitten. En het belangrijkste: er is geen sprake van dierenleed!  Dr. Hauschka heet dat merk. Geen synthetische geur- en kleurstoffen, geen nano dingen en geen plastic. Doordat het een natuurlijk merk is zonder troep erin, weet ik dat ik geen troep op mijn gezicht en lichaam smeer. Ik belast mijn lichaam dus niet en daar ben ik blij mee en omdat er geen sprake is van dierenleed, smeer ik de producten zonder bezwaar op mijn huid.

Waarom zou ik schrijven over een gezichtsverzorgingsmerk terwijl ik normaal over “gezondheid” schrijf? Precies dit merk is gezond voor onze huid en belast ons systeem niet. In andere producten zitten ingrediënten waarvan je de naam niet normaal kunt uitspreken. Chemische stoffen die onze lever teveel belasten. 

Dr. Hauschka is een Duits merk op antroposofische basis. De producten worden geoogst wanneer ze op hun best zijn. Ze worden onderworpen aan ritmes. Warm-koud, licht-donker en rust-beweging. Door deze bewerking blijven de ingrediënten het best bewaard en zijn geen conserveringsmiddelen nodig. Hoe mooi is dat.

Ben je benieuwd naar dit mooie merk? Je kunt voor advies een afspraak bij mij maken.

Ik wens je een Dr. Hauschka dag, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, praktijk voor voetreflextherapie, coaching, een luisterend oor én Dr. Hauschka productadvies, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs