Menu

Beweging

Informatie

Fietshelm te koop. Friendly Reflex

Fietshelm te koop! Ik heb mijn fietshelm hangt aan de wilgen gehangen… Een tijdje geleden plaatste ik een post over mijn nieuwe sport. Fietsen… Ik had een helm en een fietsbroek gekocht bij Decathlon. Ik kon namelijk niet meer hardlopen. Ik moest onder ogen zien, dat ik ouder begin te worden en na 14 jaar moest stoppen met hardlopen vanwege knieklachten. Door de corona heb ik iets teveel gerend in de polder. Ik had mijn net nieuw gekochte hardloopschoenen aan mijn dochter gegeven, omdat ik mijn knie nog een tijdje nodig heb en dus moet sparen.

Ik heb in totaal 1x gefietst!! Ik vond er eigenlijk helemaal niets aan, dus.. Nu één jaar verder, ben ik heel stilletjes weer begonnen met hardlopen. Een klein rondje en gelukkig ging dat goed. Door het cardio progamma en zwemmen was mijn conditie gelukkig nog niet weg gerend. Ik voel mij weer als een vis in het water, met hardloopschoenen maar zonder bikini…

Wie heeft er een fietsbroek nodig? Ik heb er eentje over….

Wat ik met deze blog wil zeggen, is dat jij ook een sport moet kiezen die bij jou past. Iets doen wat je niet leuk vindt, betekent dat je er snel mee zult stoppen. Of veel excuses zult bedenken om niet te hoeven dus.… Welke sport (lees: beweging) past bij jou? Zoals ik al eerder aangegeven heb, is het belangrijk om te bewegen. We hebben niet voor niets 206 botjes. 

Wat doe jij graag? Wat deed je vroeger graag? Wil je in een groep sporten of juist in je eentje? Wil je buiten sporten of juist binnen? Wil je zweten of wil je het rustig aan doen? Heb je een maatje nodig? Heb je een peptalk nodig? Heb je een doel voor ogen? Wil je gewoon gezond bewegen of wil je een marathon gaan lopen? Of lekker in de tuin werken? Dat mag ook.. Heb je geen tuin? Ik kan wel wat handjes gebruiken. Voor die peptalk kan ik zorgen.

Denk er maar eens over na. Ik lees het graag!

Ik wens je een leuke sportieve sport toe, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

 

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

2 Responses

 1. Ineke Lankhaar schreef:

  Net 45 km gefietst in Afferden.
  Echt een aanrader is het natuurgebied Maasduinen. Gisteren in de tuin gewerkt en elke morgen 15 minuten grondoefeningen dus aan bewegen geen gebrek.
  Niets doe dat vind ik moeilijker ,ha ,ha.

  1. Mieke de Vriend schreef:

   Ineke, je bent een topper. Heb jij soms een fietsbroek nodig? Ik heb er eentje over ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs