Menu

Voeding

Informatie

Bloem van Damascus, Ginnekenweg Breda

Uitgesteld eten….

Nee, het heeft niet met intermitted fasting te maken. Ik heb ’s ochtends mijn ontbijt echt nodig, anders begin ik met snaaien rond 10u. Ik sport iedere ochtend en dan heb ik al veel verbrand, dus dat wordt hem ook niet. En wanneer ik de hele dag gewerkt heb in mijn praktijk of in Tilburg of in onze tuin, dan heb ik ook mijn avondeten nodig. 

Nee, het heeft met een Syrisch restaurant te maken in Breda. Ibrahim is namelijk zijn restaurant aan het verbouwen en heeft daarbij hulp nodig. Hij zit aan de Ginnekenweg.

Wij kwamen regelmatig bij Bloem van Damscus eten. Heerlijk authentiek Syrisch eten.  Allemaal vers bereid. Zowel vleesgerechten als vegetarisch.

Uitgesteld eten heeft te maken met het feit dat je nu alvast het eten betaald en dat wanneer zijn restaurant open gaat, je kan komen eten in zijn mooie nieuw, verbouwde restaurant. Oftewel uitgesteld eten. Je krijgt dus waar voor je geld. Het is een andere vorm van crowdfundig en ik doe daar graag aan mee omdat Ibrahim een sympathieke kok is en heerlijk kan koken, dus… 

Wij waarderen het enorm wanneer je meedoet. Dan zie ik je misschien daar…..

Hoe doe je mee? Klik op de link en je wordt doorgestuurd naar de website.

https://crowdfunding.bloemvandamascus.nl/

Ik wens je een crowdie maandag, Mieke de Vriend

Friendly Reflex, Praktijk voor voetreflextherapie en coaching, Sprang-Capelle

Mieke de Vriend

Ik neem je mee in allerlei tips en adviezen over gezondheid. Gezondheid is een belangrijke basis in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneren om mijn blogs